Turp otu salatası nasıl yapılır? Tarifimize geçelim
Malzemelerimiz:
- 1KG Turp Otu
- Sıvıyağ
- Tuz
- Limon Suyu
- Eğer İsterseniz Sarımsak

Yapılışı:
- Turp otlarının saplarını 3-4cm olacak şekilde doğruyoruz.
- Suda iyice yıkıyoruz.
- Yıkadığımız Turp Otlarını 10 dakika haşlıyoruz.
- Haşladığımız Turp Otlarını süzgeçte güzelce süzüyoruz.
- Bir kase alıyoruz ve içerisinde istediğimiz miktarda Yağ, Tuz ve Limon Suyu ekliyoruz güzelce karıştırıyoruz.
- Turp Otumuzu servis tabağına alıyoruz ve kasede hazırladığımız sosumuzu üzerine döküyoruz.
- 1 Saat dolapta beklettikten sonra afiyet olsun.